Joost van Deventer

De carrière van Joost begon als floorbroker op de Optie Beurs, destijds nog gelegen aan het Rokin in Amsterdam. Vervolgens was hij bij Friesland Bank Securities medeverantwoordelijk voor het opzetten van een zeer succesvolle Derivaten sales en trading desk.
Na de overname van Friesland Bank Securities door SNS Securities heeft Joost zich als Senior trader verder gespecialiseerd in de diverse andere facetten van het effectenvak. Hierna heeft Joost als Vice President bij NIBC Bank mede gestalte gegeven aan de verdere uitbouw van de equity value chain, met name als Liquidity Provider voor zo’n twintigtal Mid- en Smallcap fondsen.
Bij AFS Group heeft Joost zijn loopbaan voortgezet als Senior broker. Joost heeft een lange staat van dienst en door de jaren heen zeer veel zakelijke relaties weten op te bouwen en, nog belangrijker, tot op de dag van vandaag weten te behouden.
Zijn kennis en ervaring zet hij in voor een langdurige cliëntrelatie en een optimale dienstverlening voor de cliënten van Fintessa.