Depotbanken

Wij werken samen met NIBC Markets (voorheen SNS Securities) en Theodoor Gilissen als depotbanken voor de bewaring van gelden en effecten van onze cliënten en voor orderuitvoering. In overleg met u kiezen we voor één van de twee depotbanken voor uw portefeuille.

NIBC Markets en Theodoor Gilissen staan onder toezicht van De Nederlandsche Bank en beschikken over de benodigde DNB-vergunningen.

De rol van de depotbanken

De rol van zowel Theodoor Gilissen als NIBC Markets is beperkt tot die van faciliterende instelling. Dit houdt in dat zij de organisaties zijn die onze opdrachten uitvoeren en administreren. Deze vorm van samenwerking wordt vastgelegd in een tripartiete overeenkomst.

Door heldere rapportages en desgewenst uw eigen internettoegang blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen uw beleggingsportefeuille. Indien gewenst, ontvangt u afschriften van alle mutaties. Uiteraard ontvangt u een overzicht van de transactiekosten en beheervergoeding.

Wilt u meer informatie over de depotbanken waarmee wij samenwerken of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u in contact komen met onze specialisten of meer informatie over onze diensten?

Vermogensbeheer

Uw persoonlijke vermogenssituatie en wensen zijn de maat voor ons werk voor u. Dáár maakt Fintessa het verschil.

Waarom Fintessa?

  • Sinds 2008 toonaangevend op het gebied van vermogensbeheer
  • Winnaar Gouden Stier award voor Beleggingsexpert
  • Wij maken het verschil op het gebied van persoonlijke aandacht

Second opinion van uw beleggingsportefeuille

  • Gratis en slim
  • Ervaren specialisten
  • Ook als u geen cliënt wordt