Uw portefeuille

Fintessa hecht veel waarde aan duidelijkheid en transparantie. Dit geldt zowel voor de ontwikkeling van de waarde van uw portefeuille als voor uw kosten (transactiekosten en beheervergoeding). Desgewenst ontvangt u van iedere mutatie een dagafschrift.

Tevens biedt Fintessa u de mogelijkheid via internet inzage te hebben in uw portefeuille. Zo kunt u altijd op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in uw portefeuille.

IBAN

Het IBAN nummer wordt al geruime tijd in Nederland gebruikt. Al sinds 1 januari 2006 is het bij wet geregeld dat het IBAN nummer moet worden gebruikt bij grensoverschrijdend Europees betalingsverkeer in euro’s. IBAN staat voor International Bank Account Number en dat nummer wordt gebruikt om internationale transacties tussen rekeningen en banken in verschillende landen sneller en gemakkelijker te laten verlopen.

Vanaf augustus 2014 is het alleen nog maar mogelijk bij alle betalingen, zowel nationaal als internationaal, het IBAN nummer te gebruiken. Via de “iban bic check” vindt u van een Nederlands rekeningnummer de bijbehorende IBAN en BIC.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het beheer van uw portefeuille of heeft u andere beleggings gerelateerde vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u in contact komen met onze specialisten of meer informatie over onze diensten?

Vermogensbeheer

Uw persoonlijke vermogenssituatie en wensen zijn de maat voor ons werk voor u. Dáár maakt Fintessa het verschil.

Waarom Fintessa?

  • Sinds 2008 toonaangevend op het gebied van vermogensbeheer
  • Winnaar Gouden Stier award voor Beleggingsexpert
  • Wij maken het verschil op het gebied van persoonlijke aandacht

Second opinion van uw beleggingsportefeuille

  • Gratis en slim
  • Ervaren specialisten
  • Ook als u geen cliënt wordt