Beleid Fintessa

De beleggingsfilosofie van Fintessa is actieve onafhankelijkheid. We hebben daartoe richtlijnen opgesteld voor hoe wij voor en met u samenwerken. Deze laten zich vertalen naar transparantie, precisie, professionaliteit en persoonlijke aandacht. De optelsom zorgt voor een maatwerkbeleid van toegevoegde waarde. Onze missie? Uw vermogen optimaal dienen. Dat is volgens ons dan ook de basis van persoonlijk vermogensbeheer. Bovendien is maatwerk nooit klaar, maar groeit met u mee.

Interesse in hoe wij te werk gaan?

Beleid ten aanzien van beleggen

Fintessa opereert onafhankelijk. Onafhankelijk beleggen betekent dat we geen eigen producten voeren en de vrijheid hebben om op ieder moment te kunnen kiezen voor de juiste mix van voornamelijk aandelen, obligaties, opties en liquiditeiten. Zo hebben we de ruimte om alle kansen voor uw vermogen te benutten. Volledig op maat. Lees ook meer over de kernwaarden van Fintessa.

Persoonlijke portefeuille

Trouw aan onze beleggingsfilosofie van actieve onafhankelijkheid stellen wij een persoonlijke portefeuille voor u samen. Deze portefeuille is dynamisch. Zien wij neerwaarts risico, dan kunnen wij kiezen voor een meer voorzichtige beleggingsaanpak. Zien we koerspotentieel, dan kunnen we het belang in aandelen ophogen. Dat betekent voor ons ‘actief’ in actieve onafhankelijkheid: we passen binnen de kaders die wij met u hebben afgesproken de wegingen aan voor het behalen van een op de langere termijn optimaal beleggingsresultaat. Uw persoonlijke doelen, wensen en vooraf afgestemde risicoprofiel zijn daarbij voor ons het uitgangspunt.

Richtlijnen samenwerking

Transparantie

Betrouwbaarheid vraagt om transparantie. We staan altijd voor u klaar en u kunt uw portefeuille op elk moment zelf online inzien. Onze tarieven zijn bovendien inzichtelijk.

Persoonlijk vertrouwen

U vertrouwt ons de zorg voor uw vermogen toe. Persoonlijk vertrouwen is de eerste voorwaarde voor maatwerk. U krijgt bij ons niet voor niets een vast aanspreekpunt. Een expert die begrijpt wat u wilt en uw wensen feilloos kent en weet te vertalen. Samen staan we sterk.

Precisie

Vermogensbeheer gaat uiteraard om geld. Precies werken is dan ook de volgende voorwaarde. Precies in orderverwerking, portefeuillebeheer en rapportages. Daar kunt u bij Fintessa op rekenen!

Professionaliteit

De kern van ons bestaan is dat we werken voor onze cliënten en hun vermogen. Een hoge mate van professionaliteit is bij ons dan ook een vanzelfsprekendheid. Verder vinden wij het simpelweg plezierig om optimale rendementen voor onze cliënten te behalen. Uiteraard binnen de randvoorwaarden en conform de afspraken die we met u hebben gemaakt.

Afspraak maken

Wilt u meer weten over wat Fintessa voor u zou kunnen betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak en kom meer te weten over onze aanpak en dienstverlening.