Ervaringen met Fintessa

Onze cliënten waarderen de persoonlijke en gedreven aanpak van Fintessa bovendien met een 8,4. Fintessa is al twaalf jaar op rij uitgeroepen tot winnaar van de Cashcow Award voor de Beste Vermogensbeheerder in Nederland.

Wat mensen over Fintessa zeggen

U wilt natuurlijk zeker weten dat u uw vermogen toevertrouwt aan een betrouwbare partij. Een partij die professioneel en onafhankelijk functioneert. Een vermogensbeheerder die de beste resultaten behaalt met uw vermogen, conform de gemaakte afspraken. Dat is de basis van uw vermogensbehoud en vermogensgroei. Lees hieronder ook meer over wat onze cliënten precies zeggen over Fintessa en overtuig uzelf!

“Ik raad Fintessa zeker aan bij vrienden. Jullie reageren snel op vragen, hebben een persoonlijk aanspreekpunt en beleggen uitsluitend in beursgenoteerde, dagelijks goed verhandelbare financiële titels.”

“Zeer tevreden over de portefeuille en het rendement. Verder stel ik het erg op prijs dat jullie regelmatig bellen om me op de hoogte te houden.”

“Fintessa is zeer betrokken bij haar klanten. Je krijgt iedere maand een up-date en zeer regelmatig telefonische info.”

Wij zijn trots op onze awards!

Al elf jaar op rij winnaar van de Cashcow Award voor Beste Vermogensbeheerder, en daar zijn we trots op! Ontdek alles over onze awards.

Vrijblijvend kennismaken?

Neem contact met ons op!