Over Fintessa

Fintessa is een zelfstandige vermogensbeheerder gevestigd in Baarn. Wij bedienen particulieren, instituten, stichtingen en ondernemers met onafhankelijk en persoonlijk vermogensbeheer. Maak ook kennis met de mensen bij Fintessa die voor u klaarstaan! Samen brengen we uw vermogen op voorsprong.

De naam Fintessa

Weet u al waar de naam Fintessa op gebaseerd is? ‘Certezza’ is Italiaans voor betrouwbaar. Fintessa is onze speelse samenvoeging van 'financieel' en certezza. Dat betekent bij ons betrouwbaarheid van mensen, betrouwbaarheid in ons beleggingsbeleid en in de daadwerkelijke uitvoering. Zo maken we hét verschil!

Lees meer over onze werkwijze!

Waarom Fintessa?

Op Fintessa kunt u bouwen. Wij zorgen voor het best mogelijke resultaat passend bij uw wensen en doelen. Samengevat:

  • Zijn we sinds 2008 toonaangevend op het gebied van vermogensbeheer.
  • Zijn we twaalf jaar op rij winnaar van de Cashcow Award voor Beste Vermogensbeheerder.
  • Maken we het verschil op het gebied van persoonlijke aandacht.
  • Kenmerkt onze aanpak zich door onze persoonlijke aandacht, ons maatwerk, onze professionaliteit en ons beleggingsbeleid.

Ons team bestaat uit gedreven adviseurs met samen meer dan 100 jaar ervaring. Persoonlijk contact is één van de speerpunten van onze dienstverlening. Zo heeft u één betrokken contactpersoon die weet wat uw wensen zijn en op de hoogte is van de ontwikkelingen die voor ú van belang zijn. Wel zo fijn!

Waarom Fintessa?

Diensten Fintessa

U kunt bij Fintessa terecht voor onder andere vermogensbeheer, vermogensplanning en lijfrente beleggen. Wat we ook doen, het is altijd maatwerk. Na een vrijblijvende kennismaking stemmen we samen met u af welke rol wij spelen, passend bij uw behoefte. Heeft u al een effectenportefeuille? Dan kunt u deze kosteloos door een van onze specialisten laten nakijken en beoordelen via onze second opinion.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Fintessa en onze werkwijze? Bel dan +31 (0)35 5431450, stuur een e-mail naar info@fintessa.nl of maak gebruik van het contactformulier.