Vermogensplanning

De betekenis en het doel van vermogensplanning is om op basis van uw persoonlijke wensen en ambities samen met u te kijken hoe deze doelen financieel haalbaar zijn.  Samen met een financial planner of een fiscalist bespreekt u welke uitgaven u wilt doen en worden uw lange termijn plannen besproken op basis van:

  • Uw pensioen
  • Uw hypotheek
  • Uw woning
  • Of bijvoorbeeld een nalatenschap

Op basis van uw huidige financiële situatie en uw doelen wordt de haalbaarheid van uw wensen in kaart gebracht en hierover een advies uitgebracht in de vorm van een persoonlijk vermogensplan.

Fintessa bedient haar cliënten zelf niet met vermogensplanning of financiële planning. Wij kunnen u wel verder helpen door een afspraak voor u te verzorgen bij een betrouwbare, externe financial planner of fiscalist. In overleg met de financial planner of fiscalist zullen we samen uw persoonlijke situatie en wensen in kaart brengen en bepalen welke vorm van vermogensbeheer het best past bij uw situatie.

Meer informatie over vermogensplanning

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van vermogensplanning en in contact komen met een financial planner of fiscalist? Neem contact met ons zodat wij een afspraak voor u kunnen maken.

 

Onze werkwijze

Fintessa Vermogensbeheer levert maatwerk. Anders gezegd: uw persoonlijke vermogenssituatie en wensen zijn de maat voor ons werk voor u.

  1. Kennismaken
  2. Beleggingsvoorstel
  3. Vermogensbeheer

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten