Vermogensbeheer

Fintessa is een zelfstandige en onafhankelijke vermogensbeheerder in Nederland. Wij bieden maatwerk vermogensbeheer voor vermogens vanaf € 100.000 voor particuliere rekeningen; voor zakelijke rekeningen vanaf € 250.000. Onze dienstverlening kenmerkt zich door professionaliteit en objectiviteit in het beleggingsbeleid én in de uitvoering. Fintessa biedt 100% maatwerk. Wij nemen daarbij uw persoonlijke wensen en vermogenssituatie als uitgangspunt. We geven samen met u uw vermogen de voorsprong. Op Fintessa kunt u bouwen.

Geef uw vermogen de voorsprong

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs en ontdek de mogelijkheden voor uw portefeuille.

Vermogensbeheer voor wie?

Fintessa werkt voor uiteenlopende cliënten met de nadruk op particulieren en (ex-)ondernemers die in de B.V. vermogen opbouwen of hebben opgebouwd.  Geen enkele cliënt heeft precies dezelfde modelportefeuille die op één dag wordt ingevuld op het moment dat het vermogen op de beleggingsrekening komt te staan. Elke portefeuille is volledig op maat en dynamisch, afgestemd op het beleggingsdoel.

Laten beleggen of zelf doen?

Twijfelt u of u uw vermogen wilt laten beleggen door een vermogensbeheerder zoals Fintessa, of dat u het helemaal zelf gaat doen? De mogelijkheden zijn natuurlijk divers en de opkomst van het internet heeft zelf beleggen een stuk toegankelijker gemaakt. Wat het beste bij ú past hangt helemaal af van uw huidige levenssituatie, hoeveel tijd u heeft, maar ook de kennis en ervaring die u heeft op financieel gebied.

Waarom vermogensbeheer door Fintessa?

Vermogensbeheer vraagt in onze ogen om maatwerk. Uw persoonlijke vermogenssituatie en wensen zijn de maat voor ons werk voor u. Dáár maakt Fintessa het verschil. Wij zijn een onafhankelijke, zelfstandige en gedreven vermogensbeheerder. Dankzij die vrijheid kunnen wij een persoonlijke beleggingsstrategie voor uw vermogen bepalen. Een strategie die aansluit bij uw ideeën, verwachtingen, eisen en wensen. Op Fintessa kunt u bouwen.

 

Lees hier meer over onze aanpak >

Kosten

U hoeft bij Fintessa niet te kiezen voor vastomlijnde producten. Dat maakt onze dienstverlening flexibel en zorgt ervoor dat we écht persoonlijke waarde kunnen toevoegen. Wij zijn een ervaren vermogensbeheerder in Nederland en beleggen volledig onafhankelijk over de gehele wereld.

Welke kosten kunt u verwachten?

Misschien wilt u beleggen voor uw pensioen, beleggen met lijfrente, of mogelijk wilt u een grote investering doen voor uw onderneming met aanvullend kapitaal. Wat het beoogde eindkapitaal ook is: wij beleggen uw vermogen naar het doel zoals ú dat voor ogen heeft. En dat is voor iedereen en elke situatie anders – met bijpassend risico.

Beleggings- en risicoprofielen

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Vermogensbeheer is een verlengstuk van uw individuele situatie als particulier, instelling of instituut. Omdat risico’s voor iedereen verschillend zijn stellen wij samen met u een beleggingsprofiel op. Dit profiel bepaalt de verhouding tussen rendement en risico die wij voor uw vermogen nastreven. Dit vertaalt zich in een risicoprofiel en beleggingsportefeuille op maat.

Fintessa werkt met 5 risicoprofielen:

De internationale financiële markten zijn ons werkterrein. Wij beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreid financieel netwerk en daardoor een goed gevoel voor ontwikkelingen. Waar nodig passen we de samenstelling van de portefeuilles aan om een optimale verhouding tussen rendement en risico voor al onze cliënten te handhaven.

Ervaringen met Fintessa

Onze cliënten waarderen de persoonlijke aanpak van Fintessa met een 8,4 gemiddeld. We hebben bovendien al twaalf jaar op rij de Cashcow Award voor Beste Vermogensbeheerder mogen ontvangen. We zijn natuurlijk trots op deze waardering voor onze dienstverlening, welke zich kenmerkt door een professionele aanpak met één contactpersoon.

“Ik raad Fintessa zeker aan bij vrienden. Jullie reageren snel op vragen, hebben een persoonlijk aanspreekpunt en beleggen uitsluitend in beursgenoteerde, dagelijks goed verhandelbare financiële titels.”

Advies vermogensbeheer

Heeft u advies nodig op het gebied van vermogensbeheer? Laat bijvoorbeeld uw huidige effectenportefeuille eens beoordelen door onze specialisten of kom alles te weten over vermogensbeheer. Neem contact met ons op en ontdek wat voor u de mogelijkheden zijn.

Onze werkwijze

Fintessa Vermogensbeheer levert maatwerk. Anders gezegd: uw persoonlijke vermogenssituatie en wensen zijn de maat voor ons werk voor u.

  1. Kennismaken
  2. Beleggingsvoorstel
  3. Vermogensbeheer

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten