Privacy Statement

Fintessa B.V. (Fintessa) respecteert de privacy van haar bezoekers en cliënten.

Persoonsgegevens worden nooit aan derden verstrekt, tenzij daartoe een wettelijke verplichting bestaat of dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst.

Persoonsgegevens
Fintessa verzamelt persoonsgegevens die de gebruiker van de website, een cliënt of abonnee zelf aan Fintessa heeft verstrekt. Deze gegevens worden onder meer verzameld uit hoofde van de cliëntrelatie of omdat u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief van Fintessa.
Persoonsgegevens kunnen onder meer zijn: naam en adresgegevens, e-mailadres, telefoonnummer, in het geval van een overeenkomst; uw bankrekeningnummer.

Doel
De persoonsgegevens worden verzameld en opgeslagen ten behoeve van de dienstverlening, waaronder de administratie- en uitvoering van de overeenkomsten, verplichtingen op basis van de wet maar ook om de werking en het beheer van deze website mogelijk te maken. De persoonsgegevens worden zo lang bewaard als nodig is voor het doel waarvoor ze zijn verzameld, een wettelijke bewaartermijn van toepassing is of totdat u ze laat verwijderen.

Derden
Persoonsgegevens zullen alleen aan andere organisaties worden overgedragen wanneer dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst of als er een wettelijke verplichting bestaat.

Links
Op onze website zult u geregeld links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken gaat u naar een website buiten www.Fintessa.nl. Het kan zijn dat deze externe websites ook gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Nieuwsbrief
Voor de nieuwsbrief maakt Fintessa gebruik van Mailplus. Meer informatie over de gegevens die Mailplus verzamelt en die wij via Mailplus kunnen verzamelen kunt u vinden in hun privacy beleid. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, kunt u zich uitschrijven via de link onderaan elke nieuwsbrief.

Google Analytics
Wij willen het gebruiksgemak van de website zo goed mogelijk optimaliseren en informatie bieden die op uw informatiebehoefte aansluit. Fintessa maakt daarvoor gebruik van Google Analytics. Dit is een dienst van een derde. Via onze website worden er daarom cookies van Google geplaatst. De informatie die hiermee wordt verkregen analyseert Google voor ons. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd.

Google zal de verkregen informatie enkel met derden delen wanneer zij hiertoe wettelijk verplicht worden of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. De verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kunt u in het privacy beleid van Google vinden.

Cookies
Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door uw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in het cookie is opgeslagen kan naar de website teruggestuurd worden, wanneer u de website opnieuw bezoekt. Fintessa maakt gebruik van verschillende cookies. Onder meer om gegevens die u heeft ingevuld te kunnen onthouden en om de werking van de website te kunnen verbeteren.

Uitschakelen en verwijderen
Wilt u cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kunt u doen via uw browserinstellingen. Gebruik eventueel de helpfunctie van uw browser om te achterhalen hoe u dit kunt doen. Via de website Your Online Choices kunt u meer uitleg vinden over hoe u cookies kunt uitschakelen.

Uw rechten
U heeft volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) het recht om inzage, correctie, overdacht, beperking van het gebruik of verwijdering van uw gegevens te vragen of bezwaar aantekenen tegen het gebruik daarvan. Bovendien kunt u ons vragen om een kopie van uw gegevens. Ook kunt u contact opnemen met de toezichthouder de Autoriteit Persoonsgegevens. Meer informatie staat op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact
Heeft u vragen of wenst u inzage in uw gegevens, dan kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar:

info@fintessa.nl


Privacyverklaring Fintessa, versie d.d. 23 mei 2018

 

Wilt u in contact komen met onze specialisten of meer informatie over onze diensten?

Vermogensbeheer

Uw persoonlijke vermogenssituatie en wensen zijn de maat voor ons werk voor u. Dáár maakt Fintessa het verschil.

Waarom Fintessa?

  • Sinds 2008 toonaangevend op het gebied van vermogensbeheer
  • Winnaar Cashcow Award voor Beste Vermogensbeheerder
  • Wij maken het verschil op het gebied van persoonlijke aandacht

Second opinion van uw beleggingsportefeuille

  • Gratis en slim
  • Ervaren specialisten
  • Ook als u geen cliënt wordt