Rendement vermogensbeheer

Wij publiceren bewust geen rendementen op onze website. Wij vinden het namelijk veel verstandiger om eerst uw beleggingsdoel en –horizon te bepalen, in plaats van het blindstaren op in het verleden gerealiseerde rendementen zonder kennis over hoe die zijn behaald. Daarna kunnen we in gezamenlijk overleg vaststellen welk jaarlijks rendement u gemiddeld nodig hebt om uw doel te bereiken. Vervolgens richten wij een op maat gesneden portefeuille voor u in.

Rendement en risico gaan hand in hand

Op het moment dat u over beleggen nadenkt is het voor veel mensen interessant om te weten wat het gemiddelde rendement is. Er zijn nu eenmaal beleggers die bij de keuze van een beleggingsdienstverlening vooral worden geprikkeld door het verwachte te behalen rendement. 

Helaas beschikken wij niet over een glazen bol. Er zijn een paar redenen waarom wij geen vastgesteld rendement communiceren maar dit samen vaststellen op basis van uw doelen, namelijk:

  • Het is onmogelijk de koersen van aandelen en obligaties te voorspellen.
  • Rendement en risico gaan altijd hand in hand
  • Zoals u ongetwijfeld al heel vaak gehoord en gelezen hebt, bieden rendementen uit het verleden geen enkele garantie voor de toekomst.

Natuurlijk gaat het uiteindelijk om het rendement onderaan de streep. Maar, misschien nog belangrijker is de vraag hoeveel risico u daarvoor kunt en wilt lopen. Want rendement en risico zijn nu eenmaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het één kan niet los worden gezien van het ander.

Samen een beleggingsdoel bepalen?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of gebruik maken van onze gratis second opinion? Of wilt u tijdens een afspraak samen een beleggingsdoel bepalen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u op een bepaald tijdstip terug gebeld worden? Laat uw gegevens achter en wij bellen u spoedig terug.

Vermogensbeheer

Uw persoonlijke vermogenssituatie en wensen zijn de maat voor ons werk voor u. Dáár maakt Fintessa het verschil.

Over Fintessa

  • Sinds 2008 toonaangevend op het gebied van vermogensbeheer
  • Winnaar Cashcow Award voor Beste Vermogensbeheerder
  • Wij maken het verschil op het gebied van persoonlijke aandacht

Second opinion van uw beleggingsportefeuille

  • Gratis en slim
  • Ervaren specialisten
  • Ook als u geen cliënt wordt