Waarom Fintessa

Waarom u voor Fintessa zou moeten kiezen? Dat hangt helemaal af van wat u belangrijk vindt. Waar u waarde aan hecht en wat u met uw vermogen wilt bereiken. Dat is precies wat bij ons centraal staat: uw wensen en persoonlijke situatie. We delen dan ook graag met u waarom anderen voor ons hebben gekozen en wat zij zo waarderen in onze aanpak en ons beleid. Spreekt het u ook aan? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie!

Wilt u vrijblijvend kennismaken?

Vier redenen om voor ons te kiezen

De belangrijkste redenen waarom mensen voor Fintessa kiezen voor het beheer van hun vermogen zijn:

  • De zelfstandigheid en onafhankelijkheid
  • De maatwerk-dienstverlening
  • De jarenlange ervaring
  • Vertrouwd

Fintessa is een zelfstandige en onafhankelijke vermogensbeheerder. Doordat we niet afhankelijk zijn van andere partijen of andere belangen, kunnen we ook daadwerkelijk uw wensen en doelen vooropstellen. Dit brengt ons direct bij ‘maatwerk’. Door echt maatwerk te kunnen leveren, streven wij naar het voor u meest optimale resultaat. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring maken wij hierdoor hét verschil! Lees ook meer over onze werkwijze.

Ervaringen met Fintessa

Onze cliënten waarderen Fintessa’s persoonlijke aanpak met een 8,4.

 

“Zeer tevreden over de portefeuille en het rendement.
Verder stel ik het erg op prijs dat jullie regelmatig bellen om me op de hoogte te houden.”

 

Bovendien hebben wij 9 jaar op rij de Cashcow Award mogen ontvangen voor beste vermogensbeheerder! Deze publieksprijs is niet alleen een blijk van waardering voor de betrokkenheid en al het harde werk van onze experts, maar ook voor de resultaten die wij hebben weten te boeken. Daar kan Fintessa uw vermogen de voorsprong geven.

Afspraak maken

Hecht u waarde aan dezelfde zaken als onze cliënten? Maak dan vrijblijvend een afspraak en kom meer te weten over de mogelijkheden. Over wat we in samenspraak met en voor u kunnen betekenen op het gebied van vermogensbeheer.