Intakeprocedure

Wij vinden het onze taak om optimale rendementen voor onze cliënten te behalen. Uiteraard binnen de randvoorwaarden en het risicoprofiel dat wij met u hebben afgesproken.

Onze dienstverlening

Vanzelfsprekend wordt u regelmatig persoonlijk over de ontwikkeling van uw portefeuille bijgepraat. Bovendien heeft u zelf internetinzage waardoor u desgewenst altijd volledig op de hoogte kunt blijven van de stand van uw portefeuille en de individuele posities. Maandelijks sturen wij u onze digitale nieuwsbrief. Per kwartaal ontvangt u een uitgebreide rapportage met de marktwaarde van uw portefeuille en de transacties die er voor u zijn uitgevoerd.

Wat betaalt u?

Voor bedragen:
• tot € 1 mln: 0,4% ex BTW per kwartaal
• tussen € 1 en € 1,5 mln: 0,3% ex BTW per kwartaal
• vanaf € 1,5 mln: 0,25% ex BTW per kwartaal

Daarnaast zal er een vast bedrag aan administratiekosten van € 30 (ex-BTW) per kwartaal achteraf in rekening worden gebracht. Indien u besluit uw rapportages per e-mail te willen ontvangen, dan wordt dit vaste bedrag verlaagd naar € 15 (ex-BTW) per kwartaal.

Onze werkwijze

  1. Persoonlijke kennismaking
  2. Financiële inventarisatie
  3. Vrijblijvend beleggingsvoorstel
  4. Terugkoppeling voorstel
  5. Openen effectenrekening

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Lees dan onze FAQ.

Kennismakingsgesprek?

Wilt u meer informatie over onze kosten of wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op.

Martine Hafkamp

Onze werkwijze

Fintessa Vermogensbeheer levert maatwerk. Anders gezegd: uw persoonlijke vermogenssituatie en wensen zijn de maat voor ons werk voor u.

  1. Kennismaken
  2. Beleggingsvoorstel
  3. Vermogensbeheer